Loading...
Kom igång med Data Talks Marketing Automation2018-10-28T08:43:30+00:00

Automatisera och effektivisera

Marketing Automation är en plattform med många funktioner som kan göra ditt dagliga arbete så mycket enklare och effektivare.

Vad är Marketing Automation? 

Marketing Automation är den mjukvara som syftar till att automatisera marknads- och försäljningsaktiviteter. Många marknads- och försäljningsavdelningar behöver automatisera upprepande aktiviteter såsom e-post, sociala media eller personalisering av webben. Funktionerna i en Marketing Automation plattform hjälper marknads- och försäljningsavdelningar att arbeta mer effektivt i sitt dagliga arbete.

Hur kan Marketing Automation hjälpa dig?

Kämpar du med många manuella uppgifter, skickar du samma kommunikation till hela din målgrupp med risken att du inte är relevant i din kommunikation? Om ditt svar är ja, är Marketing Automation rätt plattform för dig. Marketing Automation kan hjälpa dig bli effektivare, mer relevant och mer lönsam i din marknadsföring och försäljning på grund av plattformens många välutvecklade funktioner.

Funktioner

Vi är stolt partner till SALESmanagos Marketing Automation plattform. Plattformen innehåller mer än 100 funktioner som kan få dig att växa och bli mer effektiv genom din kunddata. Läs mer om SALESmanagos Marketing Automations funktioner här!

How to get started with Marketing Automation

Hur kommer du igång?

När du bestämt dig för att börja automatisera era marknadsaktiviteter med SALESmanagos Marketing Automation plattform kommer vi att börja vår implementationsprocess som är uppdelad i tre steg:

Steg 1: Implementering & Integration
Steg 2: Identifiera er digitala mognadsgrad
Steg 3: Genomför de valda aktiviteterna i steg 2 och träna användare i plattformen

Vi är stolt partner till SALESmanagos Marketing Automation

SALESmanago är en molnbaserad Marketing Automation plattform som används av över 10 000 företag över hela världen som hanterar databaser över 300 miljoner kunder.

Kom igång med Marketing Automation idag!

Kontakta oss