Loading...
Partners2018-08-29T13:58:05+00:00

Tillsammans är vi bättre

Vi samarbetar med leverantörer som erbjuder produkter som hjälper oss att skapa enklare och smartare lösningar. Ett gott samarbete är viktigt för oss, oavsett teknik, och våra partners är lika viktiga som våra kunder. Utan dem skulle vi inte vara lika framgångsrika som vi är idag.

SALESmanago – Den ledande Marketing Automation plattformen

SALESmanago är en molnbaserad Marketing Automation plattform som används av över 10 000 företag över hela världen. SALESmanagos unika Digitala Body Language funktioner gör det möjligt för marknadsförare att leverera 1 till 1-erbjudanden via alla marknadsföringskanaler, inklusive e-postmarknadsföring, dynamiskt webbplatsinnehåll, annonsnätverk och direktförsäljning.

Snowflake  #1 Data Warehouse

Vi har arbetat med Cloud Analytics sedan 2013 och har den djupaste kunskapen om arkitektur, implementering, optimering och hantering i Norden. Detta hjälper våra kunder att förbättra sina prestanda, skalbarhet, drift och kostnadseffektivitet i molnet.

Kontakta oss

Hittat lösningen du letat efter?

Kontakta oss så kan vi boka in ett möte för att berätta mer och ta fram den ultimata lösningen som passar era behov bäst.
Kontakta oss

Exasol – Högpresterande databas

EXASOL är en intelligent, högpresterande MPP-minnesdatabas som är speciellt utformad för Analytics. Databasen är fylld med bra funktioner som är det rätta valet för BI, rapportering, visualisering och rapporteringsbehov. Genom att anta den nya tekniken kan du helt revolutionera hur du får tillgång till dina data.

Amazon Web Services

Amazon Web Services är branschledande inom molnteknik av en anledning: de förnyar innovationer. Lincube hjälper dig att komma in i AWS Cloud för att hjälpa ditt företag

Hittade du det du letade efter?

Kontakta oss